122
dagar
22
timmar
45
minuter

Åsa Dellham

Lördag 25.8
122
dagar
22
timmar
45
minuter

Åsa Dellham

Allsång med Åsa på lördagen!

Åsa Dellham är en Södertäljefödd sångerska som de flesta kanske känner igen från Täljerevyn. Hon är också frekvent anlitad som solist, konferencier och underhållare på diverse tillställningar – lika bekväm på pensionärsföreningens årsmöte, i olika kyrkor runt om i Svealand som att stå som sjungande konferencier i Blå Hallen i Stockholms Stadshus eller som jazzsångerska på Nalen och andra scener med olika band. Allsång ligger henne varmt om hjärtat, och hon har i flera år varit gästartist under Allsångskvällarna i Nykvarns Folkets park.

Under Södertäljefestivalen kommer hon att leda allsången från Stora scenen och vid pianot finner vi den fantastiske Anders Zibbe Holtz som också underhållit Södertäljeborna i flera decennier, och när han inte kompar Åsa så händer det att han spelar med Sveriges artistelit och har faktiskt även spelat med Stevie Wonder!

Att sjunga förenar människor och sprider glädje, så vi hoppas på ett stort folkhav som förenar sig i sånger från förr och nu tillsammans med oss på scenen!

Till artistsidan