122
dagar
22
timmar
41
minuter

Emanuel, Gabi C & Konrad

Fredag 24.08
122
dagar
22
timmar
41
minuter

Emanuel, Gabi C & Konrad

Tar plats på Stora Scen!

Emanuel Saliba är en 19-årig kille som tar plats på den stora scenen den 24 augusti 2018 efter 12 års erfarenhet i musik och det här är den tredje gången han uppträder under Södertäljefestivalen. Han flyttade till Sverige för cirka 6 år sedan och har hjärtat på rätt plats. Hans inlevelse och känsla för musik färgar av sig på publiken och får dom att vilja ha mer.

 

Gabi C är 18 år och är uppväxt i Södertälje, Ronna.

Började sjunga när han var 10 år gammal, men musiken fick en ordentlig kick -start då Rösberga fritidsgård Startade upp med sin ”studio cirkel”.

Han har skrivit musik sen dess och efter 3 år har han utvecklats båda inom sin musik och erfarenhetsmässigt.

Hans debutsingel ”vilken diva” fick ett bra välkomnande som han uppträdde med i Stadsparken under Södertäljefestivalen 2017. Idag har han släppt två andra låtar ”baby jag & du” & ”Vi Håller Det”

Vi hoppas iallafall att få se mer utav honom och vad han kan åstadkomma.

 

 

Konrad (E-motion) kom till Sverige för fem år sedan. Bosatte sig i Lina hage med familjen och är idag 17 år gammal. Han har dansat och sysslat med musik sedan 7-års åldern. Han har även stora kunskaper inom ljud- och ljusteknik och är en aspirerande DJ. Idag så tävlar han i Breakdance och fixar med alla tekniska bitar på Rösberga fritidsgård. Där han också hjälper till att promota andra talanger.

Till artistsidan