126
dagar
11
timmar
30
minuter

En unik trio

Fredag 25.8
126
dagar
11
timmar
30
minuter

En unik trio

Staffan / Stiko / The Moniker

En unik trio med Staffan Hellstrand, Stiko Per Larsson & The Moniker kommer till Södertäljefestivalen den 25 augusti! Denna fantastiska sammansättning är skapad enbart för Södertälje.

Missa inte när sommarkvällen förvandlas till en akustisk och somrig atmosfär med de absoluta klassikerna!

Stiko Per Larsson är en artist från Dalarna. Han har sedan debutalbumet Flyktsagor 2008 sakta, tålmodigt och envis byggt upp sin publik. Musiken är en kraftfull, akustisk historia med texter som ambitiöst försöker fånga det vackra och enkla, det fula och det svåra. Betraktelser och historier.

The Moniker är Daniel Karlssons artistnamn och som betyder smeknamn/pseudonym. Han är känd sedan han var med i Idol 2007, där han kom på fjärde plats. I oktober 2008 släppte Karlsson sin första musiksingel ”Would you believe?” och spelade också in en musikvideo till låten.

Staffan Hellstrand har med åren blivit en av våra säkraste och mest sevärda liveartister, vare sig han spelar solo, med akustisk gitarr och piano, eller larmar med fullt band. Med total inlevelse och fyndiga mellansnack trollbinder han publiken vart han än kommer. Med femton soloalbum bakom sig har denna egensinniga svenska artist en bred repertoar att välja på.

Till artistsidan